2021 Yılında Çıkacak Oyunlar, birçok oyun severin heyecanla beklediği çok sayıda video oyunu içerecek. Bu oyunlar arasında, ünlü yapımcılar tarafından geliştirilen aksiyon, macera, strateji, rol yapma ve daha birçok türde oyunlar bulunacak. Özellikle, çok oyunculu ve çevrimiçi oyunlar, oyuncuların arkadaşlarıyla birlikte oynamalarını sağlayacak. 2021 yılında çıkacak oyunlar, dünya çapında oyun severleri çok daha fazla eğlendirecek.

Aksiyon Oyunları

2021 yılında çıkacak olan aksiyon oyunları, oyun severlerin çok seveceği birçok yeniliklere sahip. Bu oyunlar, gerçekçi grafikler, kusursuz sesler, etkileyici kurgular ve akıcı animasyonlarla çok çeşitli deneyimler sunuyor. Aksiyon oyunlarının çoğu, oyuncunun karakterlerinin çevresindeki olayları yönetmesini ve karşılaşacağı zorlukları aşmasını sağlıyor. 2021 yılında çıkacak olan aksiyon oyunları, oyun severlerin kendilerini gerçek bir maceranın içinde hissetmesini sağlayacak.

2021 yılında çıkacak olan aksiyon oyunları arasında, daha önce çıkmış olan oyunların devamı ile birlikte, çok sayıda yeni oyun da yer alıyor. Oyunlar, çoklu oyuncu modu, çoklu düzeyler ve çoklu karakterler gibi özellikleriyle dolu. 2021 yılında çıkacak olan aksiyon oyunları, oyun severlerin maceradan maceraya koşarken, kendilerini dünyanın her yerinde hissetmelerini sağlayacak.

Gotham Knights

2021 yılında çıkacak oyunlar arasında en çok merak edilenlerden biri olan Gotham Knights, çok oyunculu aksiyon-macera türündeki bir video oyunu. Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından geliştirilen ve yayımlanan oyun, DC Comics tarafından yayınlanan Batman evreninden esinleniyor. Oyun, Batman’in ölümünün ardından kalan süper kahramanlarının öyküsünü anlatıyor. Oyunda, karakterler arasından seçim yaparak Nightwing, Red Hood, Batgirl ve Robin gibi kahramanları yönlendirebiliyoruz. Gotham Knights, 2021 yılında PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Stadia ve PC platformları için çıkacak.

Scarlet Nexus

2021 yılında çıkacak oyunlar arasında yer alan Scarlet Nexus, Bandai Namco tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan bir aksiyon rol yapma ve gizem oyunudur. Oyun, güçlü bir düşman karşısında savaşan insanların öyküsünü konu almaktadır. Oyun, dünyayı kasıp kavuran bir tehlikeyle karşı karşıya olan insanların öyküsünü anlatmaktadır. Scarlet Nexus, 2021 yılında Xbox Series X ve S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC için çıkacaktır.

Scarlet Nexus, insanların özel yeteneklerini çağıran ve kontrol eden “psikik enerji”yi kullanarak düşmanlarını yenmeyi hedefleyen bir dünyaya odaklanıyor. Oyunda, karakterlerin psikik enerjileriyle düşmanlarını kontrol etmek ve yenmek için kullanabilecekleri çeşitli yetenekleri geliştirmeleri gerekiyor. Oyuncular, Scarlet Nexus’un çeşitli mekaniklerini kullanarak özel yeteneklerini geliştirmeyi hedefleyebilir ve bu yetenekleri kullanarak düşmanlarını yok etmeyi amaçlayabilir. 2021 yılında çıkacak olan Scarlet Nexus, insanların psikik enerjiyle güçlerini kullanarak düşmanlarını yenmeyi hedefleyen bir maceraya götürecek.

Deathloop

2021 yılında çıkacak oyunlar arasında öne çıkan Deathloop, Arkane Studios tarafından geliştirilen bir aksiyon-macera oyunudur. Oyun, Birleşik Krallık’ta bulunan Arkane Lyon stüdyosu tarafından geliştirilmektedir. Oyunun yayınlanması için belirlenen tarih ise 16 Haziran 2021’dir. Deathloop, bir maceraya dayalı bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda, karakterimiz Colt’u yönlendirecek ve Colt’un arzuladığı özgürlüğe ulaşmasını sağlayacak kısıtlı süreli bir döngü içerisinde hareket edeceğiz. Oyunun ana konusu, Colt’un ölümsüz olduğu ve her ölümünden sonra döngünün başına dönmesi şeklinde özetlenebilir. Oyunun içerisinde kendimize özgü bir tarz yaratabilecek ve bizi bekleyen tehlikeleri aşmak için kullanabileceğimiz çeşitli silahlar ve beceriler bulunuyor. Deathloop, 2021 yılında çıkacak oyunlar arasında oldukça öne çıkan bir yapım.

FPS Oyunları

2021 yılı, kesinlikle oyun severler için heyecan verici bir yıl olacak. Çünkü bu yılın sonunda çıkması beklenen birçok FPS oyunu var. FPS oyunları, kullanıcılarının gerçek zamanlı olarak karşı karşıya geldiği karşılaşmalarını oynayabildiği ve çok çeşitli silahlarla donatılabildiği aksiyon oyunlarıdır. 2021 yılında çıkması beklenen FPS oyunları arasında Call of Duty: Black Ops Cold War, Far Cry 6, Halo Infinite, Valorant, DOOM Eternal ve Battlefield 6 bulunuyor. Bu oyunlar, oyunseverlerin zevklerini karşılayacak çok çeşitli özellikler sunuyor. Örneğin, Call of Duty: Black Ops Cold War, çoklu oyuncu modunda kullanıcıların karşı karşıya geldiği 6 farklı haritaya sahip. Far Cry 6 ise, kullanıcıların çoklu oyuncu modunda eşsiz bir deneyim yaşayabildiği, kendi arabalarını kullanabildiği ve özelleştirilebilir silahlarla donatılabildiği bir oyun. 2021 yılında çıkacak olan bu FPS oyunları, oyunseverleri heyecanlandırmaya yetecek kadar çok özellik sunuyor.

Far Cry 6

2021 Yılında çıkacak olan oyunlardan biri de Far Cry 6’dır. Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin beşinci oyunu olan Far Cry 6, 2021 yılının ilk yarısında çıkacak. Far Cry 6, bu serinin klasik aksiyon ve macera temalarının yanı sıra, daha fazla sosyal sorumluluk duygusu ve kültürel derinliğe sahip olacak. Oyunun konusu, bir devrimci liderin savaşını konu alacak. Liderin ismi Anton Castillo ve oynanabilir karakterin ismi Dani Rojas olacak. Far Cry 6, klasik Far Cry serisinin geleneksel silah ve araçlarının yanı sıra, özelleştirilmiş silahlar ve araçlarla dolu olacak. Oyuncular, kendilerine özgü silahlar ve araçlar oluşturabilecek ve dünyanın her yerinden çeşitli görevleri tamamlayabilecekler. Bu oyun, oyuncuların kendilerini gerçek bir devrimci olarak hissetmelerini sağlayacak.

Halo Infinite

Halo Infinite, 2021 yılında çıkacak oyunlar arasında yer alan ve Xbox Series X ve PC platformlarında oynanabilecek bir aksiyon, macera ve FPS (First Person Shooter) oyunudur. Oyun, 343 Industries tarafından geliştirilen ve Microsoft tarafından yayınlanan bir Halo serisinin devamıdır. Oyunda, oyuncular, Master Chief olarak bilinen bir kahramanı kontrol edecek ve dünyayı tehdit eden yeni bir düşmanla mücadele edecek. Halo Infinite, çoklu oyuncu modu ve çoklu platform desteği içeren gelişmiş bir oyun motoru olan Slipspace Engine’e sahip. Oyunun grafikleri, çoklu platform desteği ve yüksek çözünürlük sağlayan gelişmiş özellikleriyle çok daha canlı ve gerçekçi bir deneyim sunacak. 2021 yılında çıkacak oyunlar arasında yer alan Halo Infinite, oyunculara çok daha fazla eğlence ve heyecan sunacak.

Kategori: